Sušený Phalaris - Láhvově zelený

Kytici tvoří přibližně 100 větviček. 

Délka větvičky je 55 cm. 

Odstín láhvové zelené.  

Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky identické tvarem ani strukturou. 

Ideální do váz, kompozic, kytic. 

Díky procesu sušení si zachovávají rostliny svůj vzhled po dlouhou dobu. 

Chraňte před přímým sluncem a zdroji tepla. 

Není vhodné používat rostliny v místnostech, ve kterých vlhkost po delší dobu překračuje 80 %. 

Velmi příjemná struktura. 

Šetrný k životnímu prostředí i lidem.

Dostupnost Skladem
152 Kč
Sušený Phalaris - Láhvově zelený

 

Přirozeně vypadající sušený Phalaris v odstínu lahvové zelené je svělý doplněk věnců, ozdoba dortů a celkově interiérů. Tato sušená květina je často používaná v produktových fotografiích. Ideální pro venkovské, idylické kompozice v boho stylu. Husté trsy vzpřímených stonků s úzkými špičatými listy v láhvově zelené barvě dodají interiéru jemný a elegantní nádech. Květenství tvořené hustými klasy s drobnými kvítky dodává Phalarisu jedinečný vzhled. Sušený Phalaris je nenáročný na péči, stačí ho občas oprášit. Sušený Phalaris je symbolem štěstí a prosperity v mnoha kulturách, neváhejte si jej proto pustit do domu.

Sušené květiny si zachovávají svou původní krásu bez nutnosti zvláštní péče. Jsou proto vynikající volbu pro milovníky působivých dekorativních prvků. Sušené květiny lze použít k dekoraci interiérů mnoha různými způsoby. Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky/rostliny identické tvarem ani strukturou. Pamatujte, že sušené rostliny jsou křehké a neměly by být vystaveny povětrnostním podmínkám a přímému slunečnímu záření, nepotřebují zalévat, chraňte je také před dlouhodobým teplem, chladem a nadměrnou vlhkostí, protože tyto faktory mohou ovlivnit jejich trvanlivost a vzhled. Barvy se mohou mezi šaržemi lišit. Zlomené nebo popraskané stonky nebo listy jsou pro tento typ produktů přirozený. Obarvené rostliny časem ztrácejí barvu a při dlouhodobém vystavení příliš vysoké vlhkosti mohou pouštět barvu. 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: